La de krenkede komme!

De krenkedes krenkeuker går mot slutten. Folk er krenket over hvem som snakker mest og høyest i OverLivet. De er krenket over at folk er uenige med dem eller påpeker at alt de gjør ikke tas imot med stående ovasjoner. Folk lar seg krenke i sin egen navlebeskuende virkelighet uten evne til å se over horisonten. Og sånt blir det generelt bråk av.

Vi tror mange kunne hatt godt av å se mer av det store bildet. Se at livet består av mer enn seg og sitt. Vi tror og vi synser, og mens vi gjør det, så lar enda fler seg krenke. Uten å ta selvkritikk. Uten å forsøke å møte det de selv føler er så grusomt urettferdig at de ikke klarer å håndtere det.

Og tilbake sitter et helt land og lurer på hva de egentlig skal tro!

Og når til og med Jannes sønn går i krenkefella og klager over hjemmebakt brød i matpakka begynner det å gå alt for langt. For det er faktisk ikke lov å klage på hjemmebakst når man er fem år! Det er ikke greit!

Så kort fortalt – denne episoden av OverLivet handler om alle de krenkede sjelene der ute. Kritikerne som hiver seg over tastaturet og slenger ut sin vrede i hytt og pine. De som ikke klarer å se at ting ikke handler om ett menneske eller en hendelse. Mennesker som ikke forstår at nettopp det de driver med er det som krenker samfunnet vårt kanskje aller mest.

Så nå rett før påske; la de krenkede komme – her vil de ingen forståelse møte!

Hør ukas episode av overlivet HER inne, eller søk opp OverLivet på Spotify eller i din podcastapp!

Du kan også lytte ved å klikke på PLAY under.


 

OverLivet kan du følge videre på Facebook og Instagram – og ikke glem å lytte til podcasten vår!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *