NORO-beredskap og vaksinemotstand

Hvem i alle dager tror at deres barn er så uovertrufne fantastiske at de IKKE trenger å forholde seg til 48-timersregelen? Hvem er det som tenker at den ikke er så nøye for dem? Hvorfor er det ikke bare sånn at ALLE forstår at din families helse ikke bare angår en selv?

Janne har vært i fullstendig NORO-beredskap en hel helg. Tepper har blitt rydda bort, lange ekskursjoner er bytta bort mot langt kortere, ingen tur uten pose i lomma og bøttene har stått klare på soverommet hver natt. Den store skrekken har inntatt den lille familien i Rekkehusgrenda og alle hensyn tas. For nå har endelig pysjbuksa begynt å henge på guttungen igjen, så her er det ikke rom for større vekttap!

Og når Erna går ut og snakker hardt til alle vaksinemotstanderne der ute, ja da blir damene veldig rørt. Selv om det er forsiktig refs, så er det endelig litt substans å finne i den ellers så hyssingfargede statsministeren. Og vi ELSKER at hun forteller om lille Erna med 43 i feber på sykehuset. For INGEN vil vel utsette ungen sin for det? Om man kan unngå det?

Bli med på en dugnad for 48-timersregelen og vaksinasjonsprogrammet og del både innlegg og episode!

Og husk at du kan ta oss med deg hvor som helst, også på skitur!

Hør ukas episode av overlivet HER inne, eller søk opp OverLivet på spotify eller i din podcastapp!

Du kan også lytte ved å klikke på PLAY under.


 

OverLivet kan du følge videre på Facebook og Instagram – og ikke glem å lytte til podcasten vår!


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *