Dickpics og liggetid!

Altså – hvorfor tenker noen at det er innafor å sende bilder av tissen sin til andre? At noen – helt uten å be om det, vil bli helt sjukt takknemlige for å se en fremmeds edlere deler? Vi vil ha oss frabedt å få flere dickpics fra uforskamma menn!

På Kvinnedagen snakker vi ut om følelsen av å bli objektivisert så til de grader på egen telefon. Fra en fremmed. En som bare plutselig velger å spørre om du kan sende nakenbilder eller legger en erigert penis på netthinna di for resten av dagen. For hva sier det om oss som samfunn at kvinner i dag vegrer seg fra å åpne snapper fra menn i det offentlige rom – rett og slett fordi de ikke kan stole på hva som kommer!

Men kvinner opplever ikke bare å bli omgjort til uviktige objekter, vi opplever også å bli offer for sparekniven til Regjeringen gang på gang. Og denne gangen er det fødekvinnen og hennes nyfødte barn som må lide! Det foreslås at liggetiden på barselavdelingen skal reduseres til maksimun seks timer. Seks korte timer der livets mirakel på ingen måte har sunket inn. Seks timer før du skal reise hjem til klesvask, matlaging, eldre søsken, såre bryster og melken som ikke har kommet enda. Barseltårene renner og ingen, INGEN, kan svare deg på de tusen spørsmålene du har.

Dette er dagens virkelighet. To ytterpunkter, men like herlig er det hverdagen til dagens kvinner.

Er det fortsatt noen som tenker at Kvinnedagen ikke lenger er aktuell for kvinner i Norge?

Hør ukas episode av overlivet HER inne, eller last den ned i din podcast app.

Du kan også lytte ved å klikke på PLAY under.


 

OverLivet kan du følge videre på Facebook og Instagram – og ikke glem å lytte til podcasten vår!


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *