Spørsmål, svar og digresjoner

Altså, livet byr på så mange spørsmål! Og som for så mange blir svarene litt til mens man går. Men er det en ting vi i OverLivet begynner å bli kjent for, så er det at vi mener ganske mye – om det aller meste… Og når vi i dagens episode åpner for å svare på spørsmål som har kommet inn fra våre kjære Overlivere – ja da får man jo høre det da!

For hva skal man for eksempel gjøre med kjærstekiloene? Og kan det egenltig kalles kjærstekilo? For hvem har vel noen gang lagt på seg mens man ble kjærste med noen? Det er vel den tiden i livet der man kan overleve flest døgn uten inntak av annet enn dype sukk og undrende blikk fra de rundt seg.

Og hva gjør man med barnebursdager når ingen sier fra om de kommer eller ei og foreldre ikke TROR på sukker? Eller ikke ønsker at barna skal forstå konseptet fisking? Og hva er egentlig kjærlighetssorgrugg?

Vel – vi kan ikke love at du blir så veldig mye klokere av denne episoden av OverLivet, men at du får det morsommere om du hører på den, det er vi rimelig sikre på!

Så last ned og lytt – og send den gjerne til noen som trenger å lære litt om effekten av saus eller aldersgrensen på SnapChat.

Vi vet ikke om det er sant, men det er ganske så gøy uansett!

Hør episode 29 av OverLivet på Apple podcast HER  Eller last den ned i en podcast app på din tlf. 

 

 

OverLivet kan du følge videre på Facebook og Instagram – og ikke glem å lytte til podcasten vår!

Klem Janne og Hilde

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *