Sånn det ble og sånn det blir

Hilde har ikke hatt det så lett i desember, og er nå klar for å fortelle litt mer om hvordan det egentlig gikk å feire jul alene med to små. Det handler nemlig om så mye mer enn det å klare å lage en god nok jul for barna. For hva med den voksne? Hva med at man som voksen også har lyst å føle at det er jul? Kjenne litt på det å ikke være alene. Kjenne på det å ha en familie å dele gleden til barna med.

Alle tanker har presset på og gjort årets sist måned nok engang litt tøff å komme seg igjennom for både den ene og den andre, men nå sitter de altså her.

Julen er over, og på årets første dag sitter Janne og Hilde på hytta i Trysil og spiller inn årets første episode av overlivet.

For mange betyr et nytt år en ny bok. Nye sider med blanke ark klare for å fylles med nye mål og opplevelser. Men hva med nyttårsforsetter? Er det virkelig sånn at vi ikke er bra nok som vi er? MÅ vi virkelig bli bedre på noe i år også? Vi deler våre tanker om dette og om vi faktisk har noen ting vi ønsker å bli bedre på selv.

Også lar vi deg bli kjent med en ny amerikansk karakter Janne fant opp litt sånn i farta…

GODT NYTTÅR DERE!

Hør årets første episode av overlivet HER:

 

 

Og DU! Har du sett givevawayen vår på facebook? Vi gir bort en amazing vasketorsdags-pakke når vi når 1300 likes ♥ Gå inn å LIK siden vår her, og bli med på vår GIVEAWAY!  Vi blir så SJUUUUKT glad!!

Klem fra Janne og Hilde

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *