God jul, Hilde…

Jeg vet at du har grua deg. Tenkt mange tanker og felt noen tårer. Jula er ikke bare god for alle. Den er ikke picture perfect, lun, varm og fylt med kjærlighet fra alle kanter.

Men kjærlighet er det – det skal jeg love deg!

For selv om du i år feirer alene med dine barn, så er du ikke alene. Ikke som før. Jeg tror du kjenner på det. På en helt ny måte. For selv om mye er akkurat som det var i fjor – så er det så ufattelig mye som er endret også. Så mye som slettes ikke er sånn som du forventet for bare noen måneder siden.

Tenk på alt du har oppnådd! Alt du har fått til!!!

Du har funnet din egen vei. Fått nye rutiner, nye mål, ny kjærste! Du har åpnet opp for andre impulser, nye måter å nå frem på. Du har løpt lengere enn du noen gang har gjort. Presset deg mot grenser du aldri trodde du skulle nå. Du har løftet deg opp og står sterkere enn noen gang!

Og jeg er så forbanna stolt av deg! Jeg ser noe nytt i deg hver eneste gang vi treffes. Et sterkere lys. En større overbevisning. Det er så tydelig at du er et helt annet sted i livet og det er så godt å se deg sånn.

Det er så godt å se deg smile, med hele deg. Høre deg le hjertelig og lenge. Det gjør godt å se deg skinne med hele deg. Du tar tak i det som ikke funker, legger vonde ting bak deg og går med rak rygg fremover. Og det fortjener du all verdens respekt for. Virkelig.

Så, min kjære Hilde. På denne LillePysjamasaften. Kos deg. Nyt julen. Nyt at barna er sammen med deg og kan ligge tett inntil deg. De to som betyr så mye for deg og som du er verdens beste mamma til!

Tusen takk for et forrykende år! Jeg er skikkelig stolt av deg!

Varm klem fra Janne

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *