Har du tid og hjerterom? Vi søker deg.

Det er vanskelig å starte et innlegg som dette.

Et innlegg hvor jeg egentlig ber på mine knær om at det finnes noen der ute. Noen som ønsker å ha flere i livet sitt å bry seg om.

Vi har ikke alltid hatt det så lett barna og jeg, selv om vi selvfølgelig har det veldig fint også. Jeg har kjempet flere kamper, og jeg har gjort alt jeg har kunnet for å få ha dem her hos meg så vi kan være oss tre.

Men det er ikke alltid så lett å være bare tre. Å ikke ha familie. Ingen tanter og onkler. Og heller ikke noen besteforeldre i nærheten.

Min historie er lang. Men det som har vært vondt har jeg lagt bak meg. Barna mine får aldri oppleve mine foreldre, fordi det er bedre for oss å leve uten dem. De har gjort meg så mye vondt, og jeg tør ikke tenke på hva som ville skjedd med mine to små hvis de fortsatt fikk ha kontakt med dem.

For å klare å fortsette livet på en god måte, måtte jeg ta med meg barna og flytte sørover. Til et sted hvor vi nesten ikke hadde noen relasjoner eller nettverk.

Men selvfølgelig… så savner vi noen. Vi savner flere å være glad i, og ungene savner kanskje spesielt den litt eldre generasjonen. Besteforeldre. Selvfølgelig har de besteforeldre på fedrenes side , men de bor langt unna.

Jeg syns det er vanskelig å skrive dette… fordi jeg skulle så gjerne ønske at jeg kunne gi dem alt. Inkludert gode, varme, snille og omtenksomme besteforeldre som de kunne besøke og bli skjemt bort av. Noen som kanskje bare bodde en liten busstur unna… Noen som var trygge. Noen som kunne gi dem en god klem og bli glad i dem.

Jeg har to fantastiske barn som er takknemlige, snille og omtenksomme. Selv om de får mange gode mammaklemmer og fine dager sammen med meg, så tror jeg de trenger flere å være glad i <3

Så nå gjør vi det altså… Prøver å finne noen som har tid og hjerterom til flere i livet sitt.

Kanskje du kjenner noen? Noen som bor i området Akershus og gjerne nærme Skedsmo. Eller kanskje du som leser dette bor i området, og skulle ønske du kunne vært litt mer bestemor eller bestefar?

DEL GJERNE ♥

Klem Hilde.

Mer om meg og mine finner du på bedremeg.no


1 kommentar

  1. Så klart jeg deler <3 Så utrolig sterk og flott en mamma du er Hilde <3
    Stor klem fra meg til deg <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *