Alenemødre ispedd kattebæsj og oktoberfest

Vi kan altså ikke tenke oss en bedre kombinasjon enn nettopp det.

For selv om det kanskje høres litt rart ut, så er dette hovedtemaene i ukas episode av overlivet.

Du vet den katten i nabolaget som irriterer vettet av deg? Den katten som plutselig står inne på kjøkkenet ditt og spiser egg? Den som bæsjer i sandkassa og setter spor på steder dere ikke trodde var mulig.

Janne har vært så heldig og få blitt kjent med denne katten. Eller skal vi si kattene? Og hvordan går egentlig det, når Janne i utgangspunktet ikke er særlig overbegeistret for disse skapningene som vist nok skal være så renslige. Stikkord, bæsj.

Vi tar deg igjennom det ene etter det andre, og mens Janne hyller alenemødre etter en helg alene med barna, har Hilde vært ute å drukket shots på byen (tror hun… kanskje.. muligens).

Og hva skjer, når Hilde ber Janne om å ti stille noen minutter, for hun må si noen sannhetens ord? Klarer hun virkelig å holde kjeft så lenge?

Lytt til episode 13 av OverLivet. Le med oss, gråt med oss… Og sist men ikke minst, vær litt uhøytidelig sammen med oss, når vi nå tar på oss kostymer og drar på oktoberfest i kveld! Følg oss på instagram og se vår instastory !

Hør episode 13 av OverLivet på Apple podcast HER eller klikk play på avspilleren under.


 
Ps. Har du ikke Itunes kan du også laste ned en annen podcast app på din mobil og søk oss opp der. 

Hilde og Janne

OverLivet kan du følge videre på Facebook og Instagram – og ikke glem å lytte til podcasten vår!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *